14.09.2017

Makuja maailmanperintöalueelta - nyt valmistettavissa keittiössäsi

Tähtikokki Michael Björklundin kehittämä Korkean rannikon ja Merenkurkun saariston maailmanperintömenu, joka oli tarjolla Wasalinen Wasa Express -laivan à la carte -ravintolassa syksyllä 2016, on nyt myös kaikkien kotikokkien valmistettavissa.

Spotlight High-Low Coast -hanke antoi maailmanperintöalueen 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehtäväksi luoda menukokonaisuuden, jossa hyödynnettiin kestävän kehityksen periaatteella tuotettuja, paikallisia raaka-aineita. Menun kehitti tunnettu ja palkittu ravintoloitsija Michael Björklund. Tämä kahden maan maut yhdistävä menu lanseerattiin teemaan sopivasti Vaasan ja Uumajan väliä liikennöivällä Wasalinen laivalla, ja se oli tarjolla syys- ja lokakuun ajan 2016.

Maailmanperintömenu sai paljon kiitosta, ja nyt se on saatettu myös kaikkien kotikokkien ulottuville ja valmistettavaksi:

https://issuu.com/bocksoffice/docs/kvarken_receptbok_

Toivotamme mukavia hetkiä keittiössä ja aitoja makuelämyksiä Merenkurkun alueen tapaan!

***

Julkaisija: Spotlight High-Low Coast

Lisätietoja hankkeesta:
www.kvarken.org tai
Marianne Sjöström, hankevetäjä Spotlight High-Low Coast, Merenkurkun neuvosto
+358 (0)40 678 8375

Siirry "Uutiset"-sivulle