Aukioloajat

Maailmanperintöportin matkailuneuvonta

Maailmanperintöportti esittelee Korkearannikon / Merenkurkun saariston maailmanperintökohdetta.

Tervetuloa tutustumaan! Vapaa pääsy Maailmanperintöportin aulaan, myymälään sekä Galleria Arte Mareen. Uuteen Weichsel-maailmanperintönäyttelyyn pääsee pientä pääsymaksua vastaan.

 

Aukioloajat kesäkaudella

Kesäkaudella Maailmanperintöportti on auki toukokuusta syyskuuhun, ja paikalla on henkilökuntaa.

- Touko- ja syyskuussa arkisin klo 10-16

- Kesä-, heinä-, ja elokuussa arkisin ja viikonloppuisin klo 10-18

Muina aikoina Maailmanperintöportti on auki sopimuksen mukaan.

 

Aukioloajat talvikaudella

Talvikautena lokakuusta huhtikuuhun Maailmanperintöportti on auki kahvila-ravintola Berny's aukioloaikojen mukaan. Talvikautena portilla ei ole henkilökuntaa, mutta voit tutustua maailmanperintöön itsenäisesti portin aulassa ja Galleria Arte Maressa.

 

 

Maailmanperintönäyttely Weichsel

Maailmanperintönäyttely Weichsel on auki kesäkauden aukioloaikojen mukaan. Muina aikoina näyttely on auki sopimuksen mukaan. Näyttelyyn pääsee pientä pääsymaksua vastaan.

 

Maailmanperintömyymälä

Myymälä on auki kesäkautena portin aukioloaikojen mukaisesti. Myymälän tuotevalikoimassa on erilaisia maailmanperintötuotteita kuten esimerkiksi T-paitoja, kirjoja sekä pieniä tuliaisia kotiin.

 

 

Galleria Arte Mare

Galleria esittelee maailmanperintöä eri näkökulmista vaihtuvin näyttelyin. Vuosittain Arte Maressa nähdään neljä eri näyttelyä, jotka voivat sisältää taidetta, tavaroita, valokuvia tai kokemuksia maailmanperinnön hengessä. Galleria on avoinna ilman pääsymaksua sekä arkisin että viikonloppuisin klo 10-16.