KESÄOPPAITA MAAILMANPERINTÖPORTTIIN

Merenkurkku 27.4.2018

Haluatko työskennellä alueen uusimmassa käyntikohteessa? Voitko antaa vieraille ainutlaatuisen kokemuksen? Onko maailmanperintö sydämesi lähellä?

Etsimme sinua, joka on valmis opastamaan Maailmanperintöportin kävijöitä Raippaluodon sillan kupeessa Mustasaaressa. Sinä, joka haluat tavata ihmisiä ja opastaa sekä toimia yleisön kanssa, tule työskentelemään kanssamme!

Opastuskeskus Maailmanperintöportti aukeaa kesäkuussa 2018 ja on avoinna joka päivä sesonkiaikana. Opastuspisteen ja myöhemmin Maailmanperintönäyttelyn hoitamiseksi tarvitaan 2-3 opasta / tiedottajaa 3-4 kuukauden ajaksi.

Työtehtävät

Päätehtävänä on tiedottaa ja opastaa Maailmanperintöportin vierailijoita. Tehtäviin kuuluu maailmanperintötuotteiden myynti ja välitys. Työhön kuuluu myös tilojen päivittäinen hoitaminen ja kunnossapito. Työ edellyttää myös viikonlopputyötä aikataulun mukaan.

Vaatimukset

Haluamme, että olet positiivinen, vastuullinen, ​​ja viihdyt ihmisten kanssa. Sinulla on oltava riittävästi tietoa Merenkurkun saariston maailmanperintökohdasta ja haluat välittää tietosi mukavalla ja mielenkiintoisella tavalla. Sinun pitäisi pystyä kommunikoimaan luonnollisesti ruotsiksi ja suomeksi. Muut kielitaidot ovat eduksi.

Työehdot

Työ alkaa kesäkuussa tai sopimuksen mukaan. Mustasaaren kunta toimii työnantajana.

Hakuaikaa on pidennetty ja umpeutuu 20.5.2018. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kanssa ennen 20.5.2018 osoitteeseen Merenkurkun maailmanperintö ry, Rewell Center 223, 65100 Vaasa tai sähköpostitse info@merenkurkku.fi.

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Kenth Nedergård, sähköposti kenth.nedergard@merenkurkku.fi . Puh. 050-3466200.

Tervetuloa meille töihin!